Pallock

Vi är specialiserade på tillverkning och leverans av högkvalitativa plastdetaljer som passar perfekt för logistik och materialhantering i olika branscher. Våra produkter är utformade för att möta dina specifika behov.

Pallock 1200x800mm svart hemsida 2 191001 - PR Plast Vakuumformning

PALLOCK 1200 X 800 MM SVART

Pallocket är tillverkat av återvunnen ABS plast och utgör ett miljövänligt alternativ.
Locket är anpassad för EUR-pallar med traditionella träkragar för att skydda innehållet mot fukt, smuts och stötar.

Locket är utformat med klackar för säker stapling på höjden.

Våra pallock i plast är tillverkade med fokus på hållbarhet och funktionalitet. Vi förstår vikten av att ha pålitliga och robusta pallar som klarar av att hantera olika laster och miljöer. Därför använder vi noggrant utvalda plastmaterial av högsta kvalitet för att säkerställa att våra produkter är beständiga och pålitliga över tiden.

Med våra 1200 x 800 mm svarta plastpallar erbjuder vi en standardstorlek som passar perfekt för hantering och transport av varor i lager och distributionscenter. Den svarta färgen ger en elegant touch och gör det enkelt att identifiera och skilja våra pallar från andra på marknaden.

Våra pallock i plast har många användningsområden och är speciellt utformade för att möta olika krav:

  1. Effektiv transport: Våra plastpallar underlättar säker och effektiv transport av varor från produktionsanläggningar till olika destinationer. Dess lätta vikt gör dem enkla att hantera och minskar transportkostnaderna.
  2. Optimal förvaring: Med vår plastpall kan du enkelt lagra dina varor både inomhus och utomhus. Plastens motståndskraft mot fukt och mögel gör dem perfekta för att säkerställa en trygg och säker förvaring.
  3. Säker hantering med skyddande lock: Vi värnar om säkerheten hos dina varor och förstår vikten av att skydda dem mot väder och yttre påverkan. Därför erbjuder vi plastpallar med tillhörande lock som ger ett extra lager av skydd under hanteringen och transporten. Med detta skyddande locket kan du enkelt stapla och förvara dina varor på ett säkert sätt, och vi är dedikerade till att leverera pålitliga plastpallar som uppfyller dina behov för säker och effektiv hantering.

Som ett miljömedvetet företag är vi stolta över att erbjuda återvinningsbara plastpallar som minskar vår miljöpåverkan. Vi arbetar ständigt för att förbättra våra tillverkningsprocesser och materialval för att stödja en hållbar framtid.

Kontakta oss - skicka ett meddelande

4 + 13 =

pr plast sigill - PR Plast Vakuumformning
ISO 14001 - PR Plast Vakuumformning
ISO 9001 - PR Plast Vakuumformning
ofk logo 100 - PR Plast Vakuumformning

Vi stöttar Östersunds FK

Kontaktuppgifter

PR-Plast AB
Odenskogsvägen 40
831 48 Östersund
info@prplast.se
Tel: +46 63 57 55 50