Bearbetning

När det kommer till bearbetning, så har det ingen betydelse hur bra verktygstillverkningen och vakuumformningen är utförda om inte efterbearbetningen håller lika hög klass. Det är där produkten fulländas. 

Alla produkter bearbetas efter formningen. Vi använder uteslutande 5-axliga CNC-maskiner för att säkerställa krav på lägen och toleranser. Genom CAM-beredning av fräsprogrammen säkerställer vi att produkten alltid håller angivna mått.

Fixturer till fräsarna tillverkas i samband med verktygstillverkningen då vi även genom en postprocessor kan ta fram fräsprogrammet till fräsarna.

Finjustering genom både handarbete och robotteknik

Efterbearbetningen är inte enbart en efterkontroll, det är här och nu som finjusteringar görs. Kanter gradas, hål borras och detaljer limmas eller svetsas.

Förutom manuell bearbetning med hjälp av sågar, stansar och borrmaskiner sker fräsning i 5-axliga portalrobotar. Sammanfogning sker genom bland annat limning, ultraljudsvetsning och nitning.

Kontakta oss för mer information

Vårt mål är att alltid göra vårt bästa så att du som kund ska få en så bra service som möjligt, från första samtal till leverans av produkter i världsklass.

Kontakta oss så får du veta mer om hur vi arbetar och hur vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss - skicka ett meddelande

12 + 12 =

pr plast sigill - PR Plast Vakuumformning
ISO 14001 - PR Plast Vakuumformning
ISO 9001 - PR Plast Vakuumformning
ofk logo 100 - PR Plast Vakuumformning

Vi stöttar Östersunds FK

Kontaktuppgifter

PR-Plast AB
Odenskogsvägen 40
831 48 Östersund
info@prplast.se
Tel: +46 63 57 55 50