Om oss

PR Plast AB är sedan början av 70-talet en av de främsta tillverkarna av vakuumformade produkter i termoplast på den svenska marknaden I egna lokaler med en total yta på  6300kvm kan vi göra det mesta. Vår maskinpark består av sju stycken vakuumformningsmaskiner och fem stycken 5-axliga CNC-fräsar där vi kan forma och bearbeta detaljer upp till måtten 2900 x 1700mm.

 

 

50 år som företag

1968 startades PR-Plast som enskild firma med inriktning mot att tillverka ljuslådor för reklamändamål.

1969 införskaffades den första vakuumformningsmaskinen och genom nyfikenhet, engagemang och hängivenhet har vi utvecklats till att bli en av Sveriges ledande inom vakuumformning. Egenskaper som förpliktar och genomsyrar företaget.

Våra kunder

PR-Plast AB leverar vakuumformade plastdetaljer till stora och små kunder i alla branscher. Exempel på kunder till PR-Plast AB är Toyota BT, Polarvagnen, Cargotec, Autoadapt och GE Healthcare. Vi på PR-Plast AB är mycket stolta över de långa relationer som vi har med våra kunder, stora som små och att vi har privilegiet att få samarbeta med några av de största varumärkena inom olika branscher.

cytiva logo vector - PR Plast Vakuumformning
logo polar - PR Plast Vakuumformning
ba logo 2019 - PR Plast Vakuumformning
logo ABB - PR Plast Vakuumformning
logo plockmatic - PR Plast Vakuumformning
hiab logo vector - PR Plast Vakuumformning

Certifikat

PR-Plast AB är certifierade enligt ISO 9001:2015 samt 14001:2015 och uppfyller därmed tillverkningsindustrins allra senaste kvalitets- och miljönormer. Att tänka på kvalitet är en naturlig del i vårt arbete då vi alltid strävar mot att skapa och vidmakthålla långsiktiga relationer med våra kunder. Vi ska vara det företag som alltid uppfyller sina åtagande såväl utlovad kvalitet som leveranser i rätt tid.

PR-Plast AB använder inga skadliga ämnen i produktionsprocessen som kräver registrering under REACH-förordningen.

ISO 14001 - PR Plast Vakuumformning
ISO 9001 - PR Plast Vakuumformning

Kontakta oss - skicka ett meddelande

7 + 4 =

pr plast sigill - PR Plast Vakuumformning
ISO 14001 - PR Plast Vakuumformning
ISO 9001 - PR Plast Vakuumformning
ofk logo 100 - PR Plast Vakuumformning

Vi stöttar Östersunds FK

Kontaktuppgifter

PR-Plast AB
Odenskogsvägen 40
831 48 Östersund
info@prplast.se
Tel: +46 63 57 55 50